| Official Dealer

Pravilnik o zasebnosti

Naš spletni naslov je: https://design.lopa.si.

Mediji

Če na spletno mesto nalagate slike, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko s slik na spletnem mestu prenesejo in izločijo vse podatke o lokaciji.

Piškotki

Na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so nujni (npr. za shranjevanje vaše privolitve za piškotke), drugi pa niso nujni, vendar nam pomagajo izboljšati našo spletno ponudbo in jo ekonomično upravljati. Z uporabo piškotkov, ki niso potrebni, se lahko strinjate s klikom na gumb “Sprejmi” ali pa se odločite drugače s klikom na gumb “Zavrni”. Soglasje vključuje vse vnaprej izbrane piškotke ali piškotke, ki ste jih izbrali sami. Te nastavitve lahko kadar koli prikličete in tudi naknadno kadar koli zavrnete piškotke (prek simbola v spodnjem kotu spletne strani).

Dodatne informacije o postopkih in uporabljeni terminologiji (npr. “piškotki”, “trženje” in “statistika”) so na voljo v naši izjavi o varstvu podatkov.

Če ste mlajši od 16 let in želite dati soglasje za prostovoljne storitve, morate za dovoljenje prositi starše ali skrbnika. Na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke in druge tehnologije. Nekatere od njih so nujne, druge pa nam pomagajo izboljšati to spletno mesto in vašo izkušnjo. Osebni podatki se lahko obdelujejo (npr. naslovi IP), na primer za prilagojene oglase in vsebine ali merjenje oglasov in vsebin.  Svojo izbiro lahko kadar koli prekličete ali prilagodite.

Vstavljena vsebina z drugih spletnih mest

V članke na tem spletnem mestu je lahko vgrajena vsebina (npr. videoposnetki, slike, članki itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša popolnoma enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če nas kontaktirate po elektronski pošti ali prek kontaktnega obrazca, bomo vaše podatke (vaš e-poštni naslov, vaše ime in po potrebi vašo telefonsko številko) shranili, da bomo lahko odgovorili na vaša vprašanja. Podatke, pridobljene v tem kontekstu, izbrišemo, ko shranjevanje ni več potrebno ali ko je obdelava omejena, če obstajajo zakonske obveznosti hrambe.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste nas kontaktirali  lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Zahtevate lahko tudi izbris vseh osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti za upravne, pravne ali varnostne namene.

Vključitev Google Maps

(1) Na tem spletnem mestu uporabljamo storitev Google Maps. To nam omogoča prikaz interaktivnih zemljevidov neposredno na spletnem mestu in vam omogoča udobno uporabo funkcije zemljevida.

(2) Z obiskom spletnega mesta Google prejme informacijo, da ste priklicali ustrezno podstrani našega spletnega mesta. Poleg tega se posredujejo podatki, navedeni v 3. členu te izjave. To se zgodi ne glede na to, ali Google zagotovi uporabniški račun, prek katerega ste prijavljeni, ali pa uporabniški račun ne obstaja. Če ste prijavljeni v Google, bodo vaši podatki neposredno dodeljeni vašemu računu. Če ne želite, da se vaši podatki povežejo z vašim Googlovim profilom, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti. Google vaše podatke hrani kot profile uporabe in jih uporablja za namene oglaševanja, tržnih raziskav in/ali oblikovanja svojega spletnega mesta na podlagi potreb. Takšna ocena se izvaja zlasti (tudi za uporabnike, ki niso prijavljeni) za zagotavljanje oglaševanja, ki temelji na potrebah, in za obveščanje drugih uporabnikov družabnega omrežja o vaših dejavnostih na našem spletnem mestu. Imate pravico, da nasprotujete ustvarjanju teh uporabniških profilov, za uveljavljanje te pravice pa se morate obrniti na Google.

(3) Za več informacij o namenu in obsegu zbiranja in obdelave podatkov s strani ponudnika vtičnika glejte politiko zasebnosti ponudnika. Tam boste našli tudi dodatne informacije o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za zaščito zasebnosti: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Google vaše osebne podatke obdeluje tudi v ZDA in se je pridružil EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.