| Official Dealer

lopa

Že od leta 1999

LOPA je vaš partner za urejanje vrtov in okolice. Načrtujemo in uresničimo še tako sanjski vrt. Privlačno zelenico, ribnik ali bazen Biodesign® za poletne počitnice na vašem vrtu, koncept osvetlitve za prijetne poletne večere s prijatelji ali igralno izkušnjo za otroke:
Ne glede na slog ali trend vašega sanjskega vrta vam ga bomo pomagali oblikovati in realizirati ob upoštevanju vaših zamisli

Po čem se odlikujemo

Bogate izkušnje in strast: naša ekipa, ki jo sestavljajo usposobljeni vrtnarji in krajinski arhitekti, ima dolgoletne izkušnje na področju urejanja vrtov in krajine ter vedno išče popolne rešitve za vas. To pomeni, da lahko vaš projekt izvedemo ne le strokovno in pravočasno, pač pa tudi v skladu z vašimi željami.

Usposobljenost in ustvarjalnost: nobena ideja za nas ni preveč nenavadna, noben vrt za ni enak. Ne glede na to, ali gre za posamezno oblikovne elemente ali za popolno prenovo, našli bomo pravo rešitev!

Izvedba po načrtu: natančno načrtovanje in izkušnje naše ekipe pomenijo, da se lahko z vami dogovorimo o natančnem časovnem načrtu projekta in tako zagotovimo izvedbo po načrtu.

Od ideje do bazena.
Ne čakajte več.
Stopite v stik z nami!

Trgovina LOPA

Kosarjeva ulica 4, 2000 Maribor

V naši trgovini lahko najdete stroje in opremo znamke:

Husqvarna, Gardena, Mcculoch, Honda, Toro, Stihl, Segway.

Smo pooblaščeni serviser za stroje in orodja skupine:

Husqvarna, Flymo, Gardena, Gardol, Jonsered, Partner, McCulloch, Poulan, PoulanPro,
Rally, TORO,…

Izvajamo tudi negarancijske servise ostalih znamk, vendar po predhodnem pregledu in dogovoru.